Nagelstyliste Bianca is gespecialiseerd in het aanbrengen van kunstnagels en handverzorging. Verzorgde handen zijn een belangrijk onderdeel van uw persoonlijkheid en geven extra uitstraling.

Bij de behandeling worden tips aangebracht (verlenging van de nagel) aan de top van de nagels met een speciale nagellijm. Deze worden in de gewenste lengte geknipt en glad gevijld met de natuurlijke nagel. Daarna komen de gel laagjes er overheen.

U kunt kiezen voor een zogeheten French Manicure (wit randje) of voor een iets minder wit randje of wanneer je een versteviging wilt, maar zo natuurlijk mogelijk, kunt u kiezen voor een transparant of roze laagje over de natuurlijke nagels.
Om de nagels in conditie te houden zullen de nagels ongeveer 1 keer in de 3 weken moeten worden nabehandeld. Dit is echter afhankelijk van de groei van de nagels en de grootte van het nagelbed. Hierbij wordt alle gel weer voor 90 % van de nagels weg gevijld en wordt er nieuwe gel aangebracht. Hierbij wordt niets van je eigen nagel mee gevijld.

Prijzen

Gelnagels met tips (set) € 45,00
Gelnagels opvullen € 35,00
1 nagel reparatie / nieuwe tip€ 5,00
Verwijderen gelnagels € 17,50
Luxe manicure en verwijderen gelnagels € 35,00

Wilt u ook een set gelnagels? Neem dan contact op met Nagelstyliste Bianca voor een afspraak of vrijblijvende informatie.