Gellak

Indien u graag stevigere nagels wilt, maar liever geen kunstnagels laat zetten, dan is gellak een perfect oplossing. Gellak is vergelijkbaar met nagellak, alleen blijft de gellak tussen de 2 en 3 weken op je nagel zitten. (afhankelijk van hoe hard je nagels groeien)

Je nagels worden harder omdat de lak wordt uitgehard onder een led lamp. De lak wordt dus aangebracht op je natuurlijke nagel. Gellak kan ook gecombineerd worden met kunstnagels.

Er is keuze uit meer dan 150 kleuren en sinds kort kun je ook de ‘cateye’ laten zetten. Zie de pagina met impressie voor voorbeelden van de gellak.

Prijzen

Gellak handen of voeten€ 30,00
1 nagel reparatie gellak€ 2,50
Verwijderen gellak en opnieuw€ 30,00
Alleen verwijderen gellak€ 12,50

Gelnagels

Nagelstyliste Bianca is gespecialiseerd in het aanbrengen van kunstnagels en handverzorging. Verzorgde handen zijn een belangrijk onderdeel van uw persoonlijkheid en geven extra uitstraling.

Bij de behandeling worden tips aangebracht (verlenging van de nagel) aan de top van de nagels met een speciale nagellijm. Deze worden in de gewenste lengte geknipt en glad gevijld met de natuurlijke nagel. Daarna komen de gel laagjes er overheen.

U kunt kiezen voor een zogeheten French Manicure (wit randje). Voor zo natuurlijk mogelijk kunt u kiezen voor een transparant of roze laagje over de natuurlijke nagels of een mooie kleur naar keuze.
Om de nagels in conditie te houden zullen de nagels ongeveer 1 keer in de 3 weken moeten worden nabehandeld. Dit is echter afhankelijk van de groei van de nagels en de grootte van het nagelbed. Hierbij wordt alle gel weer voor 90 % van de nagels weg gevijld en wordt er nieuwe gel aangebracht.

Prijzen

Gelnagels met tips (set)€ 55,00
Gelnagels opvullen€ 40,00
1 nagel reparatie / nieuwe tip€ 5,00
Verwijderen gelnagels€ 17,50

Combi deal

Gellak handen & gellak voeten € 55,00
Gel handen & gellak voeten € 65,00
Set gelnagels & gellak voeten € 80,00